Sponsors

 

VV Breskens met het jaarlijkse Rode Kruis voetbaltoernooi

Supermarkt PLUS, Breskens

Poeliersbedrijf Zeevla, IJzendijke

Fa. Kolijn, Terneuzen

M.b.t. de gratis cursus reanimatie en AED :
Een bijdrage van het Stimuleringsfonds Rabobank ter grootte van € 1.000,00.
 
ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen zal op 4 juni 2016 voor de deelnemers aan de cursus een feestelijke afsluiting verzorgen in het restaurant van gebouw De Honte en daarbij een presentatie houden over Eerste Hart Hulp.
 
Van de gemeente Terneuzen was er aandacht voor de gratis cursus op de gemeentelijke pagina in het ZVA.
 
Hartstichting Nederland: gratis lesmateriaal
 
Fa. Medisol: o.a. 6 grote potten schoonmaakdoekjes, electroden voor de oefen AED’s, mondmaskers, AED  vlaggen twv € 350,00

Van Rikketik uit Oostburg een bedrag van € 660,-

 

Via onze website kunt u o.a. aan de hand van het Jaarverslag 2015 en onze nieuwsbrieven lezen wat wij als afdeling doen in Midden en West Zeeuws Vlaanderen. We doen dat met 130 enthousiaste vrijwilligers! Onze afdeling heeft geen betaalde beroepskrachten.

Onze grootste bron van inkomsten is de jaarlijkse collecte. Maar ook bijdragen van sponsors zijn belangrijk om onze werkzaamheden te kunnen blijven doen. Momenteel zetten wij ons o.a. in voor de vluchtelingen in Zeeuws Vlaanderen en organiseert de afdeling een gratis AED en Reanimatiecursus. Uw bijdrage maakt onze inzet mogelijk! Wilt u ook een bedrag aan ons geven of op een creatieve manier onze afdeling sponseren, vul dan bijgaand formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Sponsoring